lasten rauma
Tekemistä ja tapahtumia lapsille.


Lapsille


Näe ja koe

Kirstin museossa voi tutustua entisajan elämään ja elokuussa siellä voi nähdä myös lampaita. Merimuseo ja erityisesti sen laivasimulaattori viihdyttää myös lapsia. Otanlahden rantapuistossa voi leikkiä, urheilla ja uida, lapsille sopii niin sup-lautailu kuin polkuveneajelukin. Minigolf ja frisbeegolf kentät löydät myös rantapuistosta. Otanlahdesta lähtevät myös vesibussit matkailusaariin, joissa rittää tekemistä ja nähtävää myös lapsille. Kaupunkijunalla huristelu on myös lasten mieleen ja sen kyydissä pääsee kätevästi keskustasta Otanlahden rantapuistoon.

Liikennepuisto - Kipparinpuisto

Keskustassa Ganalin varrella sijaitsee aidattu liikennepuisto, jossa voi hurjastella lokariautolla ja opetella liikennesääntöjä turvallisesti. Kipparinpuistossa on kaikille avoimet upeat leikki-alueet ja laitteet, sekä myös ohjattua toimintaa. Keskuspuistossa on myös modernit leikkipuistovälineet sekä kahvila-ravintola, josta voi vahtia lapsia.

Tapahtumia lapsille

Pitsiviikolla on paljon erilaistaohjelmaa ja tapahtumia lapsille, esimerkiksi konsertteja, keppihevostapahtuma ja aarteenetsintää. Myös Rauman synttäripäivänä on erikseen lapsille suunnattua ohjelmaa. Iirolandia on lasten liikuntatapahtuma täynnä ohjelmaa ja runsaasti hauskoja juttuja, kuten esteradat, pomppumatto ja polkuautot.
s